Back Office in platforma Prestashop


back office prestashop

Numar nelimitat de produse, categorii si atribute

Prestashop permite organizarea usoara a categoriilor, produselor si a atributelor si nu are nicio limita pentru numarul acestora. Un atribut este o configuratie specifica pentru un produs ca de exemplu culoare, marime sau producator iar pretul si alte specificatii se pot actualiza dinamic in functie de selectia utilizatorului.


Utilizatori backoffice si permisiuni

Creati conturi pentru fiecare utilizator al sistemului de administrare, indiferent de numarul lor. Platforma PrestaShop va permite sa setati permisiunile pentru fiecare in parte astfel ca veti putea acorda acces unui numar mare de persoane la informatiile necesare muncii lor fara a da totusi acces total la lucruri precum miscari de stocuri, statistici despre vanzari sau posibilitatea de a modifica descrierile si preturile produselor.

useri si permisiuni in prestashop

CMS in Prestashop

Sistem de administrare al continutului

Numit original "Content Management System" si prescurtat ca si CMS, Sistemul de administrare al continutului va permite editarea simpla a paginilor de continut si incarcarea imaginilor. Puteti crea pagini despre companie, despre termenii si conditiile dvs, pagini de contact precum si alte pagini cu informatii suplimentare despre produsele oferite.


Mai multe magazine

Cu optiuni pentru mai multe domenii, limbi sau monede, puteti integra si administra eficient mai multe magazine cu PrestaShop. Astfel, indiferent de numarul sau marimea magazinelor, orice comerciant le va putea administra dintr-un singur panou de control.

multistore

cost transport backoffice prestashop

Costuri de transport in functie de pret sau greutate

Cu ajutorul platformei PrestaShop veti putea stabili costurile de transport in functie de greutatea coletului sau de valoarea comenzii. Calculul se va face automat, suma exacta va fi afisata pentru fiecare cos de cumparaturi iar clientul va avea intotdeauna pretul exact pentru comanda lui. De asemenea, in cazul in care lucrati cu mai multi curieri, puteti stabili costurile de livrare pentru fiecare in parte.


Back-office securizat

Siguranta datelor dvs este foarte importanta astfel ca PrestaShop va pune la dispozitie o pagina de logare cu un URL unic, cunoscut doar de dvs precum si incriptarea parolei pentru a asigura ca numai persoanele autorizate au acces la panoul de administrare.

Login Prestashop

Prestashop backoffice traduceri

Traduceri in orice limba

Deschide magazinul tau intregii lumi! PrestaShop este disponibil in toate limbile multumita eforturilor comunitatii astfel ca magazinul dvs online poate fi tradus foarte usor in cazul in care doriti ca produsele dvs sa poata fi cumparate din alte tari sau daca doriti sa va adresati si comunitatilor din tara care vorbesc alta limba decat cea romana.


Gestiune Stocuri

Pentru o mai mare eficienta, PrestaShop include unelte de gestionare a stocurilor. Aveti posibilitatea de a gestiona stocurile din diferite depozite sau magazine si veti putea genera comenzi la furnizori. Aceasta unealta functioneaza foarte bine si cu MultiStore si va este de folos la comenzile clientilor, permitand livrari partiale.

gestiune stoc prestashop