Design Prestashop, functii si module SEO


design teme prestashop

Design personalizabil utilizand teme

Toate temele pentru PrestaShop sunt complet personalizabile in functie de nevoile dvs. Va punem la dispozitie un numar mare de teme cu design-uri profesioniste din care o puteti alege pe cea mai potrivita segmentului de piata pe care operati sau preferintelor dvs.


URL-uri personalizate si unice

PrestaShop va da posibilitatea de a crea URL-uri unice si personalizate pentru a trimite vizitatorii direct la paginile produselor. Aceste URL-uri pot contine cuvinte cheie si sunt foarte usor de modificat din sistemul de administrare. Cand un utilizator cauta un anumit produs pe internet, sansele sunt foarte mari ca oferta dvs sa apara intre primele rezultate pe motoarele de cautare generand trafic crescut.

modificare URL in prestashop

google sitemap

Google Sitemap

Cu ajutorul PrestaShop veti putea instala un site map din sistemul de administrare. Un site map Google va permite indexarea rapida a informatiilor de pe pagina conducand la o plasare mai buna intre rezultatele motorului de cautare.


Etichete pentru fiecare produs

Din sitemul de administrare puteti adauga etichete fiecarui produs, acestea imbunatatind vizibilitatea pe motoarele de cautare. Etichetarea cu cuvinte cheie relevante va aduce un trafic crescut catre paginile magazinului online.

tag-uri prestashop

incarcare rapida prestashop

Site rapid si performant

Reduceti timpul de incarcare al site-ului si cresteti performanta acestuia! PrestaShop permite comprimarea fisierelor si configurarea setarilor de server pentru a reduce cantitatea informatiilor de descarcat de fiecare data cand un vizitator acceseaza paginile site-ului. O viteza mai mare de incarcare va aduce de asemenea o plasare mai buna intre rezultatele motoarelor de cautare.


Logo Personalizat

Asigurati-va ca brandul dvs. este vizibil si va lasa o impresie de durata asupra vizitatorilor. Incarcati imagine din panoul de administrare pentr a o utiliza pe paginile site-ului, in email-urile catre clienti si pe facturile generate din sistem.

Logo-uri admin prestashop