Cotatii servicii

Desi avem o lista completa cu pretul serviciilor oferite de noi, intelegem perfect ca fiecare site este unic si are probleme specifice. Din acest motiv, va oferim o serie de formulare in urma carora vom putea analiza cat mai bine cererea dumneavoastra si va putem da o cotatie de pret precum si o estimare a timpului de realizare cat mai corecta si mai exacta.

Folositi va rugam formularele de mai jos pentru a ne contacta referitor la cererea voastra:


Ati vazut ofertele Magazin la Cheie insa doriti un magazin online mult mai complex sau cu elemente care nu apar definite in pachetele noastre?

Cereti Oferta

Aveti un magazin online sau site de prezentare si doriti sa treceti la o platforma mai performanta? Completati formularul pentru a primi o cotatie din partea echipei noastre.

Cereti Oferta

Bug-uri, modificari front office sau back-office - sunt lucruri care va pot da bataie de cap dar pot fi rezolvate corect si in timp scurt de echipa noastra de profesionisti.

Cereti Oferta

Upgrade manual de pe varianta veche pe cea noua, pastrand toate datele si setarile magazinului. Astfel vor fi pastrate produsele, comenzile, clientii si toate datele.

Cereti Oferta

Site de prezentare pentru companie sau o mica afacere, blog, portal de stiri, orice tip de site web doriti, va oferim o solutie profesionala.

Cereti Oferta