Optimizare Web

Optimizarea site-urilor este un proces complex care ajuta comerciantii care detin magazine online sa isi imbunatateasca performanta paginilor ca sa atraga mai multi clienti, mai multe comenzi si in consecinta un profit mai mare.

Acest proces necesita utilizarea uneltelor potrivite si a unor strategii care sa transforme un site obisnuit intr-unul profesional.

Stiti care este, conform Google, cea mai importanta calitate a unui site web? Este vorba despre experienta pozitiva a utilizatorului in timpul navigarii. Fiind dat acest aspect important, echipa Wedis va ofera un serviciu de optimizare profesionist cu succes garantat.

Avand peste 18 ani de experienta in domeniu, dispunem de toate uneltele si cunostintele necesare pentru a optimiza site-ul dvs atat in ceea ce priveste viteza cat si din punct de vedere al calitatii.

Garantam un scor de minim 80/100 pe mobil si 90/100 pentru desktop in urma testelor Google Page Speed Insight si Google Lighthouse (teste care stau la baza evaluarilor Google si in consecinta contribuie la pozitia paginilor in rezultatele cautarilor).

Daca totusi nu suntei satisfacuti de rezultatele obtinute, vom returna suma platita pentru acest serviciu.