Caracteristici PrestaShop

Noul Back Office al platformei de e-commerce PrestaShop beneficiaza de un design modern si intuitiv care le ofera comerciantilor o modalitate simpla si eficienta de a afla in timp real toate informatiile despre magazinul lor online. Toate schimbarile si noile caracteristici aduse de PrestaShop 1.6 au fost create cu scopul de a oferi cea mai cea mai stabila si performanta solutie e-commerce de pe piata.


stoc disponibil

Creati o vitrina atractiva pentru produsele dvs! Aveti posibilitatea de a incarca multiple imagini cu zoom pentru a accentua calitatea produselor si a castiga increderea cumparatorilor. Afisarea produselor similare si posibilitatea compararii acestora vor oferi magazinului dvs online o pozitie puternica pe nisa de piata pe care va axati.

Prezentarea produselor


Administrati eficient catalogul de produse! PrestaShop este solutia ideala pentru magazinul dvs online fie ca e vorba de un catalog restrans sau un shop cu mii de produse. Sistemul back office este performant dar in acelasi timp usor de utilizat ceea ce permite administrarea stocului si editarea produselor intr-un mod rapid atat de catre dvs cat si de catre angajati.

Caracteristici Back Office

produse nelimitate

navigare pe site

Oferiti-le cumparatorilor o experienta placuta care ii va transforma in clienti fideli! Navigarea simpla ii va ajuta sa gaseasca in cel mai scurt timp produsele dorite si toate informatiile de care au nevoie. O lista de dorinte si cosurile de cumparaturi salvate vor ajuta de asemenea la retinerea clientilor.

Clienti Multumiti


PrestaShop va ofera o mare varietate de unelte de marketing. Veti putea crea singuri campanii de succes oferind reduceri, vouchere, puncte de fidelitate si oferte speciale in functie de valoarea comenzilor. Iar pentru a-i tine la curent pe clienti cu toate acestea, le puteti oferi posibilitatea inscrierii la newsletter.

Unelte de marketing

newsletter prestashop

pagina comanda prestashop

Oferiti-le clientilor un proces simplu de comandare a produselor, reducand astfel semnificativ abandonul cosurilor de cumparaturi. Cu ajutorul platformei PrestaShop confirmarea comenzilor devine un proces simplu si rapid iar posibilitatile multiple de plata vor crea un shop care se pliaza foarte bine nevoile intregului public tinta.

Comenzi si Plati


Satisfactia clientilor este vitala pentru succesul oricarei afaceri. Uneltele oferite de PrestaShop va vor ajuta sa-i asistati cand au nevoie de ajutor si sa-i tineti informati in legatura cu tot ce tine de stadiul comenzilor efectuate.

Servicii Clienti

notificari comenzi

teme prestashop

Cresteti numarul vizitatorilor si retineti atentia acestora! Optimizarea site-ului, posibila cu ajutorul platformei PrestaShop, va rezulta in pozitii excelente ale produselor dvs. intre rezultatele motoarelor de cautare. Design-urile moderne si atractive pe care vi le oferim vor asigura ca odata ajunsi pe site-ul dvs clientii vor ramane si vor explora cu placere catalogul de produse.

Design si SEO


Rapoartele sunt esentiale pentru urmarirea si imbunatatirea performantelor. Cu ajutorul acestora veti putea monitoriza vanzarile, stocul si interactiunile vizitatorilor pentru a afla care produse sau campanii au cel mai mare succes si unde trebuie aduse imbunatatiri.

Statistici si Rapoarte

rapoarte prestashop