Drumul spre succes. inovatie. progres.

Companie infiintata in 2005 - aduce laolalta vasta experienta a fondatorilor in online marketing si know-how-ul vast al programatorilor, designerilor si front-end developerilor. Intr-o era a dezvoltarii tehnologice rapide, Wedis Company creaza unelte unice si aduce inovatii in ceea ce priveste constructia de site-uri web.


Scurt Istoric al Companiei

Compania a fost infiintata la inceputul anului 2005, ca urmare a ideilor comune ale trei colegi si prieteni, cu activitate sustinuta in domeniul Comertului Online.

Necesitatea dezvoltarii unei firme de Internet Marketing puternice, cu specializare in Domeniul Comertului Online, a luat nastere ca raspuns la cerinta tot mai crescuta a pietei. Cei trei am devenit in ianuarie 2005 fondatorii si partenerii firmei Wedis Company. Azi, va punem la dispozitie cei peste 12 ani de experienta in domeniu, atat pe plan national, dar mai ales pe plan international. Desi compania exista doar din 2005, majoritatea echipei lucreaza in acest domeniu de mai mult timp.

Date despre firma:

Wedis Company, avand sediul in Targu Mures, este specializata in studiul pietei online. Firma este formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu experinta in domeniul serviciilor de promovare si marketing online.

Echipa noastra de programatori, web designeri, manageri lucreaza pentru a va oferi servicii de inalta calitate si performanta. Colaboram cu firme de prestigiu din strainatate de peste 12 ani, oferindu-le servicii la standarde ridicate.