Programarea unui sit Web

Un design profesionist nu poate reprezenta garantia succesului in lumea virtuala. Metodele de programare reprezinta o parte vitala in domeniul realizarii unor situri web.

Pe langa echipa de design si optimizatori, compania noastra dispune de o echipa de programatori, care joaca un rol important in asigurarea unor functionalitati specifice in cadrul siturilor si portalurilor construite.

In ziua de azi, siturile moderne necesita o varietate larga de elemente pentru a putea deveni situri de succes, printre elementele la care ne referim, cele mai importante sunt: un continut dinamic, forumuri interactive, colectarea de informatii si multe altele.


Marea majoritate a serviciilor de programare oferite de catre compania noastra sunt realizate pentru clienti cu care compania noastra colaboreaza de multa vreme.

Printre principiile noastre de baza se afla stabilirea unor colaborari pe termen lung cu clientii nostrii. Folosind aceste tehnologii, putem asigura clientilor:

 • Modalitati de actualizare si management a siturilor pentru clienti care au cunostinte limitate sau nu dispun de cunostinte din domeniul limbajelor de programare HTML, PHP, MySQL.
 • Integrarea informatiilor in baza de date.
 • Posibilitati de realizare a unor cautari in cadrul sitului.

 • Elementele mai sus amintite sunt implementate intr-o parte separata a sitului, sub forma "Panoul Administratorului", care permite prin flexibilitatea sa, schimbarea unor elemente constitutive ale paginii, precum: adaugare de noi pagini interioare, schimbarea textelor afisate pe acestea, modificarea partilor de baza a unui sit: header, leftmenu, rightmenu, footer, in cazul in care acestea sunt comune pe sit.

  Atunci cand va oferim optimizare si online marketing pentru motoarele de cautare, vizibilitatea paginii incepe cu partea de programare si cu structurarea continutului acesteia.

  In concluzie echipa Wedis este constienta de faptul ca menirea unui sit consta in functionalitatea acestuia.

  Aplicatii Web

  Un site de succes contine unelte care ajuta utilizatorii sa interactioneze cu acesta, devenind ulterior clienti fideli.

  Administrare

  Administrarea unui shop, a unei campanii e-mail sau a clientilor, necesita un "admin panel" interactiv si usor de folosit.

  Optimizare web

  Motoarelor de cautare le place un cod sursa curat si optimizat din toate punctele de vedere.

  Software Upgrade

  Platformele folosite sunt incontinuu imbunatatite, dar trecerea la o versiune mai noua nu este intotdeauna la indemana oricui.


  Servicii Programare Web

  Folosirea corecta a limbajelor de programare, a HTML, precum si a sistemului MySQL sunt foarte importante pentru obtinerea unei functionalitati perfecte a sitului, precum si pentru afisarea corecta a datelor in cel mai rapid timp posibil.

  Primul element al www (world wide web) este HTML (HyperText Markup Language), care descrie formatul documentelor distribuite pe web. W3C (world wide web Consortium) a enuntat cateva versiuni a limbajul HTML, HTML 2.0, HTML 3.0, HTML 3.2, HTML 4.0, si mai recent HTML 4.01, dar unii autori de browsere au dezvoltat propriile extensii HTML.

  Din aceasta cauza incarcarea unui document HTML intr-un browser, afisarea textului si a imaginilor poate diferi de la un tip de browser la altul.

  Dinamicitatea unei pagini web este data de catre un limbaj de programare, in cazul paginilor web cel mai utilizat limbaj este PHP (Hypertext Preprocessor), cu ajutorul caruia paginile unui sit se pot modifica de catre clientii nostri fara ca acestia sa fie nevoiti sa aiba cunostinte tehnice in HTML sau PHP, totul se poate modifica simplu cu ajutorul unui Panou de Administrator, prin care clientul isi poate modifica pagina dorita.

  Limbajul de programare PHP reprezinta punctul de legatura dintre pagina web propriu-zisa si baza de date, baza de date reprezentand punctul sau locul de stocare a datelor, care la randul ei confera sitului o crestere a dinamicitatii acestuia.

  Combinand limbajul de programare interactiv cu limbajul HTML devine posibila si introducerea informatiilor in baza de date al sitului nostru.

  Pentru procesarea datelor in baza de date, cel mai folosit sistem in cadrul aplicatiilor web este MySQL, adica un SGBD (Sistem de Gestiune a Bazelor de Date) open-source, bazat pe SQL (Structured Query Language), limbaj pentru accesarea si manipularea bazelor de date. MySQL pune la dispozitie API-uri (Application Programming Interface) pentru limbajele C, C++, Java, Perl, PHP si Python.

  Folosirea corecta a limbajelor de programare, a HTML, precum si a sistemului MySQL sunt foarte importante pentru obtinerea unei functionalitati perfecte a sitului, precum si pentru afisarea corecta a datelor in cel mai rapid timp posibil.


  Ai nevoie de un magazin online care sa iti genereze mai mult profit? De Ce Noi?

  • Primesti un magazin online: "la cheie"
  • 10 articole scrise special pentru site-ul tau
  • Teme de sarbatori si schimbarea culorilor cu un singur click
  • Design Responsive pentru a avea clienti si de pe platforme mobile