Echipa Wedis


Avand o experienta de peste 12 ani in domeniu, in special pe plan international (Europa de Vest, Statele Unite si Australia), dorim sa aducem si in Romania valorile si practicile apreciate pe acele piete: promptitudine respect reciproc dialog deschis cu clientii si partenerii.


 • LENARD JOZSA

  Peste 12 ani de experienta intr-o perioada in care Online Marketing-ul a cunoscut o evolutie foarte rapida. Aceste schimbari i-au oferit adaptabilitate si o foarte buna apreciere a directiei in care se indreapta domeniul.
  CEO

 • TIBERIU NAGY

  Membru indispensabil al echipei care in cursul anilor de munca in cadrul companiei a dat dovada de o atentie deosebita la detalii si a lucrat mereu indeaproape cu clientii pentru a asigura succesul tuturor proiectelor.
  Asistent Manager<

 • CSILLA JOZSA

  Membru fondator al Wedis Company si programator de elita cu specializare pe CSS3, Smarty, HTML si experienta vasta in solutii e-commerce precum, Prestashop, Woocommerce si altele.
  Developer - Fondator

 • PETER SAMOSAN

  Programator cu peste 12 ani de experienta in diferite limbaje si framework-uri. Expert Prestashop, Peter a creat nenumarate module si tooluri care aduc valoare comunitatii e-comerce si utilizatorilor.
  Senior Developer


Membrii Echipei Noastre Valoroase


Echipa de developeri este formata din profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, avand la activ peste 500 de proiecte finalizate in decursul anilor, cu specializare pe CSS3, Smarty, HTML si solutii e-commerce: Devoltare Prestashop, creare module pentru Presta sau implementare WooCommerce pentru site-uri pe platforma WordPress.

Robert S.
Developer

Simona Lazar
Social Media Expert

Adriana Salmasan
Copywriter

Zoltan S.
Developer

Kinga T.
Servicii Clienti

Christian J.
Sales Manager

Szabi S.
Developer

Alina Moldovan
Servicii Clienti

Gabriela P.
Copywriter

Mihai F.
Graphic Designer


Experienta de 12 ani in domeniu a condus la o cunoastere aprofundata a Marketingului Online iar data fiind multitudinea de schimbari specifica acestui domeniu in plina expansiune, am dobandit flexibilitatea si adaptabilitatea care ne permit sa abordam cu succes orice noua provocare.

In toate proiectele noastre cautam solutii pe termen lung si apreciem clientii care sunt interesati ca afacerile lor sa obtina o crestere durabila pe o baza stabila, bine pusa la punct si cu o deosebita valoare in timp. Nu suntem compania potrivita daca doriti doar solutii de moment si cautati asa zisele "metode de imbogatire rapida". Telul nostru este de a va aduce succes si profit, de a va ajuta sa ajungeti cei mai buni in domeniu.

Cunoastem foarte bine valoarea unei colaborari pe termen lung astfel ca oferim garantia celui mai bun serviciu clienti si ne luam angajamentul de a respecta termenele limita, conditiile si obiectivele stabilite pentru fiecare proiect.

Doresti o afacere de succes?


Incepe chiar azi cu un magazin online la cheie!