Module si functii comenzi si plati in Prestashop


pagina finalizare comanda prestashop

Finalizare comanda pas cu pas sau pe o singura pagina

Clientii care fac cumparaturi online cauta intotdeauna cel mai rapid mod de a finaliza o comanda iar platforma PrestaShop vine in intampinarea lor permitand ca intreg procesul sa se desfasoare pe o singura pagina. Utilizatorii vor aprecia viteza si usurinta cu care pot realiza comenzi, reducand semnificativ numarul cosurilor de cumparaturi abandonate. Cresteti rata conversiei si oferiti o experienta placuta clientilor cu PrestaShop.


Adrese diferite pentru facturare si livrare

Platforma de e-commerce PrestaShop permite clientilor sa adauge 2 adrese distincte la realizarea comenzilor, una pentru livrare si a doua pentru facturare. Aceasta facilitate este deosebit de utila cand e vorba de achizitionarea cadourilor sau in cazul in care comanda este facuta de catre o companie si detaliile de facturare difera de adresa punctului de lucru unde se face livrarea.

adresa livrare si facturare prestashop

Comanda Rapida in Prestashop

Comanda rapida ca vizitator sau creare de cont

Clientii au posibilitatea de a-si crea un cont dar pot finaliza comanda si ca simpli vizitatori in cazul in care sunt presati de timp sau nu doresc sa treaca prin intreaga procedura. Cu un cont personal clientii pot face frecvent cumparaturi fara a fi nevoie sa-si reintroduca mereu datele iar in cazul comenzilor facute ca vizitatori, aceastia se pot bucura de cea mai rapida metoda de cumparaturi online.


Mesaje speciale si ambalare cadou

Inainte de finalizarea comenzii puteti oferi clientilor optiunea de impachetare cadou a produsului cu posibilitatea adaugarii unui mesaj personalizat. Aceasta optiune este foarte folositoare in pragul Sarbatorilor iar clientii vor aprecia faptul ca pot trimite usor cadouri celor dragi indiferent de locatia lor.

ambalare cadou

module de plata prestashop

Posibilitati multiple de plata

Fiecare client are metoda lui preferata de plata. Platforma de e-commerce PrestaShop dispune de diverse module care permit utilizatorilor sa plateasca ramburs, in avans prin transfer bancar sau cu cardul la confirmarea comenzii.


Preturi diferite pentru grupuri de cumparatori

Cu PrestaShop poti crea grupuri de clienti carora le poti oferi preturi diferite. De exemplu poti crea un grup pentru distribuitori care vor putea efectua toate comenzile lor la preturile negociate.

grupuri prestashop