Facilitati pentru cumparatori in platforma Prestashop


lista dorinte prestashop

Lista de dorinte

Se intampla uneori ca un client sa gaseasca si sa-si doreasca un produs care fie este temporar indisponibil sau pe care nu si-l permite in acel moment. O astfel de lista ii va ajuta sa isi planifice urmatoarele cumparaturi iar platforma PrestaShop va permite sa trimiteti mesaje automate pentru a le aminti clientilor de lista de dorinte sau pentru a-i informa ca produsul dorit este din nou pe stoc si poate fi comandat.


Cosuri de cumparaturi salvate

Oferiti-le clientilor nehotarati timp de gandire si cresteti rata de conversie. Cosurile de cumparaturi salvate ofera posibilitatea finalizarii comenzii foarte rapide in momentul in care un utilizator se intoarce pe site-ul dvs, nemaifiind nevoie ca acesta sa parcurga categoriile in cautarea produsului dorit.

cosuri de cumparaturi in prestashop

navigare in Prestashop

Navigare simpla

Cu ajutorul platformei de e-commerce PrestaShop puteti organiza produsele si categoriile magazinului online fara a nevoi clientul sa se intoarca la pagina principala in cazul in care nu a gasit inca produsul cautat. De pe orice pagina a site-ului clientul poate ajunge printr-un singur click la categoria dorita de unde isi poate alege produsul.


Recenzii

Una dintre cele mai eficiente metode de marketing este promovarea realizata de clientii dvs prin scrierea recenziilor despre produsele lor preferate. Vizitatorii vor avea astfel mai multe informatii despre calitatea produselor si dvs le veti castiga increderea oferindu-le atat acces la parerile altora cat si posibilitatea de a trimite feed-back.

recenzii prestashop

cont client prestashop

Contul clientului

Fiecare utilizator isi poate crea propriul cont unde vor fi salvate adresele de facturare, livrare, preferintele privind modalitatea de plata si transport. Din contul de utilizator, clientii pot de asemenea consulta istoricul comenzilor si pot urmari status-urile comenzilor in curs de livrare.