Prezentarea Produselor in platforma Prestashop


stoc disponibil

Afisarea stocului disponibil pentru fiecare produs

Doriti sa va informati clientii ca mai aveti doar doua bucati din produsul dvs cel mai apreciat? PrestaShop va permite sa aratati clientilor cantitatea ramasa pe stoc pentru fiecare produs in parte. Cu fiecare vanzare, cantitatea disponibila pe site va reflecta stocul existent iar afisarea stocului limitat va impulsiona clientul sa profite de ocazia cumpararii produsului inainte ca acesta sa devina indisponibil


Imagini cu zoom pentru produse

Probabil aveti o multitudine de fotografii de calitate care ii vor impresiona pe clientii dvs. PrestaShop va permite sa afisati un numar nelimitat de fotografii pentru fiecare produs. Un numar mare de fotografii va creste semnificativ interesul iar cu ajutorul functiei de zoom, chiar si cei mai pretentiosi clientii care sunt interesati de cele mai mici detalii vor deveni foarte bine informati asupra calitatii produselor.

imagini cu zoom

produse inrudite

Produse similare, inrudite si accesorii

Aveti posibilitatea de a afisa produse inrudite atat pe paginile produselor cat si inainte de plata pentru a creste valoarea comenzii si in consecinta profitul. Astfel, puteti scoate in evidenta accesorii pentru produsele oferite, surprinzand placut clientii dvs prin anticiparea nevoilor lor. Afisand produse similare ii veti ajuta pe clienti sa compare produse si sa ia o decizie in timp ce acestia sunt inca pe site-ul dvs fara a risca pierderea lor in cazul in care vor incepe sa caute alternative in alte magazine online.


Comparatie produse

Prezentarea diferentelor dintre produse, oricat de subtile ar fi acestea, va ajuta la luarea rapida a unei decizii cand mai multe optiuni similare sunt disponibile. Compararea produselor, a optiunilor disponibile pentru fiecare precum si a caracteristicilor ajuta clientul sa ia o decizie bine informata, sa economiseasca timp si in cele din urma sa depuna comanda.

comparatie produse

ultimele produse vizualizate

Ultimele produse vizualizate

Amintiti-le clientilor de produsele recent vizualizate printr-un bloc special care va usura navigarea pe site si ii va indruma spre produsele dorite cand se hotarasc sa comande.


Vizualizare in lista sau grila

Vizualizarea catalogului de produse nu a fost niciodata mai simpla! Vizitatorii site-ului pot alege intre afisarea unei liste detaliate sau a unei grile cu mai multe produse pentru a simplifica procesul de cumparare si a creste rata de conversie.

vizualizare produse

filtre prestashop

Filtre de cautare

PrestaShop dispune de unelte de cautare avansate care permit filtrarea rezultatelor in functie de atribute cum ar fi pret, culoare, producator si altele. Atributele sunt personalizabile si pot fi usor adaptate la specificul magazinului dvs. online. Veti oferi astfel clientilor un mod rapid si eficient de a cauta produsele dorite.


Previzualizare produse

Aceasta caracteristica permite clientilor sa obtina o privire rapida asupra detaliilor unui produs fara a parasi insa pagina.

rapoarte prestashop