Functii Servicii Clienti in cadrul Prestashop


notificari comenzi

Notificari legate de statusul comenzii

Clientii apreciaza foarte mult posibilitatea de a-si urmari comenzile in curs. Platforma PrestaShop permite crearea si personalizarea mesajelor de status, clientii putand fi informati in timp real despre starea comenzii: cand este in pregatire, cand a fost expediata, cand se afla in tranzit sau care este timpul estimat pentru livrare.


Serviciu clienti centralizat

Platforma de e-commerce PrestaShop va centraliza toate mesajele primite, indiferent de sursa lor, astfel le veti putea avea intr-un singur loc fara a fi nevoie de navigarea prin mai multe sectiuni ale panoului de administrare. Drept urmare tratarea tuturor mesajelor va deveni mult mai eficienta, imbunatatind timpul de raspuns si satisfactia clientilor.

servicii clienti prestashop

modul prestashop comenzi backoffice

Comenzi din Back-office

Posibilitatile de editare din cadrul sistemului de administrare sunt ample. Astfel veti putea aduce modificari comenzilor in curs de procesare sau veti avea posibilitatea de a crea comenzi noi pentru clientii dvs in cazul in care acestia va contacteaza telefonic pentru a cumpara produse sau necesita asistenta in efectuarea comenzii.


Email-uri automate

Veti primi automat emailuri pentru fiecare comanda noua sau in cazul in care stocul unui produs scade sub o anumita cantitate. Veti putea seta ca aceste emailuri sa ajunga instant atat persoanelor care se ocupa cu procesarea comenzilor cu scopul de a deservi clientii in cel mai scurt timp cat si angajatilor care sunt in contact cu producatorul sau furnizorul in scopul de a asigura ca produsele cele mai vandute sunt in permanenta pe stoc.

automatizare email

certificare ssl prestashop

Siguranta Datelor

Certificarea SSL si conformitatea PCI ofera o metoda sigura de a transmite date pe internet. Astfel, toate informatiile introduse, de la datele de contact si facturare pana la informatiile legate de plata sunt incriptate si in deplina siguranta. Garantia sigurantei acestor informatii, vitala pentru companiile care se ocupa cu comertul online, este un aspect la care clientii sunt foarte atenti.