Statistici si rapoarte magazin Prestashop


statistici vanzari prestashop

Statistici despre vanzari si comenzi

Din panoul de administrare aveti permanent acces la statistici in timp real despre comenzi si profit. Astfel veti putea observa de exemplu zilele in care a fost depasit targetul de vanzari si cele care aduc venituri mai mici. Avand la dispozitie astfel de informatii veti putea crea promotii si oferi reduceri pentru a aduce venituri constante afacerii dvs.


Profilul clientilor

Urmarirea traficului de pe site este foarte utila dar cunoasterea clientilor este si mai importanta. PrestaShop va poate oferi statistici referitoare la varsta clientilor, sexul lor si produsele preferate pentru a va ajuta in crearea mesajelor si campaniilor adresate publicului.

profile clienti prestashop

urmarirea vizitatorilor pe site-ul Prestashop

Urmarirea vizitatorilor

Aflati ce cauta cel mai des vizitatorii dvs si de unde vin acestia. PrestaShop va pune la dispozitie statistici ample care va permit sa identificati publicul tinta si sa aflati care sunt cele mai accesate pagini, categorii sau produse.


Statistici despre catalogul de produse

Aflati printr-un singur click care sunt produsele preferate ale clientilor si asigurati-va ca le aveti in permanenta pe stoc. PrestaShop ofera statistici ample despre catalogul dvs de produse. De asemenea puteti afla foarte simplu care sunt produsele neperformante pentru care ar trebui sa oferiti reduceri sau oferte co scopul de a incuraja comenzile.

statistici produse in Prestashop