Unelte de marketing Prestashop


reguli de pret prestashop

Reguli de pret pentru oferte si reduceri

Campaniile de marketing pot fi dificil de creat insa cu ajutorul platformei PrestaShop, promovarea produselor din catalogul dvs devine foarte simpla. Din back-office puteti crea reduceri pentru produse individuale, pentru categorii sau chiar intregul catalog de produse iar ofertele pot fi planificate din timp prin stabilirea exacta a perioadei in care aceste reguli de pret se aplica. Astfel veti creste numarul comenzilor, rata conversiei si de asemenea vinde cu succes produsele vechi de pe stoc.


Abonare la newsletter

Atat la finalizarea comenzii cat si pe paginile site-ului puteti oferi clientilor posibilitatea de a se inscrie la newsletter-ul magazinului online pentru a-i tine la curent cu produsele noi si cu ofertele speciale, transformandu-i in clienti fideli.

Newsletter prestashop

programe fidelizare

Programe de fidelizare

Oferiti recompense clientilor fideli! Programul de fidelizare oferit de platforma PrestaShop va permite sa oferiti clientilor puncte pentru fiecare produs achizitionat cu posibilitatea de a converti ulterior aceste punce in reduceri reale. Aveti deplina libertate de a stabili valoarea punctelor si a sumei minime care poate fi aplicata ca reducere.


Vouchere si cupoane

Cresteti vanzarile si numarul clientilor oferind vouchere si cupoane. Platforma PrestaShop permite oferirea de coduri cu reduceri pentru diverse ocazii. Dumneavoastra decideti valoarea discount-ului, numarul voucherelor, perioada de valabilitate si ocazia cu care sunt oferite (zi de nastere, prima comanda etc). Veti crea astfel oferte foarte atractive care vor aduce un numar crescut de vanzari.

vouchere prestashop

trimite unui prieten modul prestashop

Trimite unui prieten

Oferiti-le clientilor posibilitatea de a trimite prietenilor sau cunostintelor informatiile despre orice produs atat prin email cat si prin retelele de socializare. Acest lucru va creste vizibilitatea produselor sau shopului si va permite vizitatorilor sa interactioneze cu site-ul fiind o metoda foarte buna prin care clientii pot promova produsele dvs.


Oferte pentru transport

Toti clientii apreciaza transportul gratuit al produselor comandate. Puteti crea diverse oferte pentru costurile de transport precum reduceri procentuale, reduceri cu valoare fixa sau chiar transport gratuit daca valoarea comenzii depaseste o anumita suma. Clientii vor fi atrasi de aceste oferte si nu vor ezita sa comande.

transport gratuit Prestashop

Program afiliere prestashop

Programe de afiliere

Promovarea facuta de catre clienti este una dintre cele mai eficiente metode de marketing. Prestashop permite realizarea programelor de afiliere motivand clientii multumiti sa aduca alti clienti si mai multe vanzari, recompensandu-le eforturile cu reduceri sau vouchere pentru viitoarele comenzi.